23 mei 2019

Annemieke Wouters nieuwe directeur Calvijn

Per 1 augustus start Annemieke Wouters als directeur op Calvijn in Hardinxveld-Giessendam. Zij volgt Jeroen Spek op die na dit schooljaar zijn loopbaan binnen Stichting CVO-AV vervolgt als rector van Lyceum Oudehoven in Gorinchem. Tevens gaat hij het Tiener College leiden.

Annemieke is nu onderwijsleider bij de Assisterende Gezondheidszorg opleidingen van Albeda in Rotterdam. Zij heeft een achtergrond in de gezondheidszorg als gespecialiseerd verpleegkundige en heeft daarna de lerarenopleiding gevolgd. Daarna is zij het onderwijs in gegaan.

Henri van Breugel, Voorzitter College van Bestuur van Stichting CVO-AV: “Met haar opleiding en ervaring hebben wij in Annemieke een goede opvolging gevonden als directeur voor Calvijn. Haar persoonlijkheid en visie op leidinggeven past goed bij Calvijn en ik verwacht dat ze samen met het team de goede naam en de betekenis die Calvijn heeft in de regio verder gaat vormgeven”.
Annemieke Wouters: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging op de school waar ik ooit mijn carrière ben gestart. Met een aantal collega’s heb ik inmiddels kennis mogen maken en dat voelt al heel goed. Een fijne christelijke school met een mooi team; in dat opzicht is er eigenlijk niets veranderd”.