18 juni 2019

Company FunFair-project

Op maandag 24 en dinsdag 25 juni zullen de leerlingen van klas 3VMA en 3VMB deelnemen aan het Company FunFair-project.

Tijdens het project starten leerlingen hun eigen bedrijfje en runnen dit op een spetterende schoolmarkt. Doel van Company FunFair is leerlingen op een leuke en interactieve manier te laten ervaren wat er allemaal komt kijken bij ondernemen.

Om ervoor te zorgen dat de schoolmarkt een succes wordt, is het belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan de leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als u de markt komt bezoeken. De markt vindt plaats op dinsdag 25 juni op Calvijn van 11.45 uur – 13.00 uur. Een leuke gelegenheid om uw zoon of dochter in actie te zien en te genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes, leuke activiteiten en mooie producten. Natuurlijk zijn opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en buurtgenoten óók van harte uitgenodigd!
Het zal een gezellige markt worden waar voor jong en oud van alles te beleven is! De bedrijfjes lopen namelijk uiteen binnen vijf categorieën: Food & Candy, Drinks & Ice Cream, Services, Home Made & Recycled en Entertainment. Zo kunt u denken aan een bloemenkiosk, schminckpaleis, soepkraam, dierenspeciaalzaak, poffertjeskraam en goochelshow. Op de markt kunt u betalen met muntjes welke met pinpas en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt volledig ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.
Hopelijk tot ziens op de markt!