2 december 2019

Doemiddag Calvijn weer een groot succes!

Woensdag 27 november was het druk op de doemiddag van Calvijn. Ruim 310 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit de regio hebben op een leuke en actieve manier kennis gemaakt met Calvijn

De leerlingen maakten kennis met diverse vakken om een goed beeld te krijgen van het voortgezet onderwijs en hoe er op Calvijn wordt lesgegeven. Zo konden de leerlingen bij handvaardigheid en tekenen hun creatieve kant laten zien, konden ze bij bewegingsonderwijs sporten. De school bruiste door het enthousiasme van de kinderen. Mede dankzij de leerlingen van Calvijn die hielpen bij de organisatie en die de groepjes begeleidden in de school verliep alles prima.
‘s Avonds was er een informatieavond voor de ouders en verzorgers en ook deze avond was met een opkomst van ruim 230 ouders druk bezocht. Na een centrale opening met een warm welkom en waar verteld werd over de christelijke identiteit van de school, volgden de ouders een aantal workshops. Er was een goede sfeer en de bezoekers waren zeer positief over de informatie avond.
Op woensdag 29 januari 2020 vindt de Open Dag plaats op Calvijn van 14.30 – 17.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur. Ook dan zijn de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders en verzorgers weer welkom op Calvijn.