31 januari 2018

Open Dag Calvijn druk bezocht

Ruim 300 leerlingen uit groep 7 en 8 namen woensdag 31 januari een kijkje op de open dag van Calvijn, onderdeel van Christelijke Scholengroep De Hoven.

De bezoekers konden, indien gewenst, een rondleiding krijgen die verzorgd werd door de leerlingen.
In de lokalen lieten de docenten zien wat hun vak inhoudt en konden de bezoekers zelf actief bezig zijn en bijvoorbeeld diverse proefjes doen.
Op Calvijn kunnen leerlingen, vmbo gl/tl, havo, atheneum en techniekhavo volgen. Techniekhavo is een nieuw onderwijsconcept, en uniek in Nederland. Een echte havo met veel techniek een havo voor doeners!
Calvijn staat voor goed en modern onderwijs. De resultaten van de school zijn al vele jaren prima. Op Calvijn werken alle leerlingen met een eigen laptop. Daar hebben we in de afgelopen jaren veel ervaring in opgebouwd. Hierdoor kan er beter maatwerk worden geleverd en worden leerlingen goed voorbereid op hun plek in de samenleving.
Op Calvijn word je goed begeleid als je een bepaald vak lastig vindt en daar wat extra ondersteuning bij nodig hebt. Naast een mentor hebben sommige leerlingen nog een individuele mentor die extra ondersteuning biedt.
Op woensdag 7 en donderdag 8 maart zijn de inschrijfdagen van Calvijn tussen 16.00 – 21.00 uur. Via de site van Calvijn kun je je aanmelden om uw zoon of dochter in te schrijven. Uiteraard is uw zoon/dochter hierbij ook van harte welkom. Voor meer informatie zie onze website www.calvijn.csdehoven.nl