30 januari 2020

Open Dag Calvijn druk bezocht

Ruim 300 leerlingen uit groep 7 en 8 namen woensdag 29 januari een kijkje op de open dag van Calvijn, onderdeel van Stichting CVO-AV.

De bezoekers konden zelf door de school lopen of een rondleiding krijgen die verzorgd werd door een van de leerlingen van Calvijn.

In de lokalen lieten de docenten zien wat hun vak inhoud en konden de bezoekers zelf actief bezig zijn en bijvoorbeeld diverse proefjes doen. We kijken terug op een goed geslaagde Open Dag.

Op Calvijn kunnen leerlingen, vmbo gl/tl, havo, atheneum en techniekhavo volgen. Techniekhavo is een nieuw onderwijsconcept, en uniek in Nederland. Een echte havo met veel techniek, een havo voor doeners!

Calvijn staat voor goed en modern onderwijs. De resultaten van de school zijn al vele jaren goed. Op Calvijn werken alle leerlingen met een eigen laptop. Daar hebben we in de afgelopen jaren veel ervaring in opgebouwd. Hierdoor kan er beter maatwerk worden geleverd en worden leerlingen goed voorbereid op hun plek in de samenleving.

Op Calvijn word je goed begeleid als je een bepaald vak lastig vindt en daar wat extra ondersteuning bij nodig hebt.  Naast een mentor hebben sommige leerlingen nog een individuele mentor die extra ondersteuning biedt.

Heeft u nog vragen of de Open Dag gemist? Ouders en leerlingen uit groep 8 en zij-instromers zijn op woensdagavond 19 februari 2020 van harte welkom tussen 19.45 – 21.00 uur om Calvijn te bezoeken!

Op woensdag 4 en donderdag 5 maart zijn de inschrijfdagen van Calvijn tussen 16.00 – 21.00 uur. Via de site van Calvijn kan uw zoon of dochter hiervoor worden ingeschreven. Uiteraard is uw zoon/dochter hierbij ook van harte welkom.  Voor meer informatie zie onze website: calvijn.cvo-av.nl