28 mei 2018

Sportdag vrijdag 25 mei 2018

Ook dit jaar waren de weersvoorspellingen wisselend. Maar uiteindelijk konden we vrijdagmorgen vroeg zonder twijfel groen licht geven en kon de sportdag doorgaan.

De 8-kamp van klas 1 was reuze spannend. Er werden prachtige scores neergezet en zoals we zo vaak al hebben gezien waren de verschillen erg klein.
De prijswinnaars bij de 8-kamp voor de meiden van klas 1 zijn:
1e prijs: Jovi – 304 punten
2e prijs: Willemijn – 298 punten
3e prijs: Julie – 293 punten

Bij de jongens was de strijd om plaats 2 en 3 ook erg spannend. Daar zat maar één punt tussen. En dan te weten dat Wilco (nummer 3) al om 07.00 uur op het sportveld was om te helpen met klaarzetten van de verschillende onderdelen.

De prijswinnaars bij de 8-kamp voor de jongens van klas 1 zijn:
1e prijs: Tijmen – 329 punten
2e prijs: Timo – 316 punten
3e prijs: Wilco – 315 punten

Het voetbaltoernooi klas 1 leverde een spannende finale op tussen 1E1 en 1E2. Daar bleek 1E2 toch nog over de meeste energie te beschikken en de wedstrijd te winnen.

Bij leerjaar 2 was 2D3 de kampioen van het gecombineerde voetbal- en volleybaltoernooi.
Zowel bij het voetbal als volleybal bleek dat de sportiviteit (fair play) op een hoog niveau stond. Complimenten aan de leerlingen daarvoor!
En bij leerjaar 3 werd 3B1 tot winnaar uitgeroepen van het gecombineerde softbal- en voetbaltoernooi, maar die conclusie was voorbarig. Na de vraag van 3D3 spelers of de scores wel klopten bleek dat 3D3 hetzelfde aantal punten, maar een beter doelsaldo had. De spelers van 3D3 bleken dus echt kampioen geworden te zijn.
Iedereen die zich van zijn sportieve kant heeft laten zien en zelf heeft genoten, maar ook de docenten heeft laten genieten van sportief gedrag, is wat ons betreft een winnaar!
Graag willen we, naast de fanatieke en sportieve sporters, alle collega’s en leerlingen uit leerjaar 4 die zich geweldig hebben ingezet bedanken!
We zien nu alweer uit naar de sportdag van volgend jaar.