22 juli 2019

Start nieuwe schooljaar

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag terug op maandag 2 september a.s.

Leerjaar 1

Op maandag 2 september a.s. om 11.00 uur verwachten wij alle 1e klas leerlingen op school. We starten dan in de aula met een jaaropening voor alle brugklasleerlingen. Daarna gaan de leerlingen met hun mentor mee naar een lokaal. Daar ontvangen ze hun rooster en worden zij nog over enkele zaken geïnformeerd. Het programma zal tot ongeveer 12.30 uur duren. Op dinsdag krijgen de leerlingen hun laptop met de daarbij behorende instructies. Schema wanneer welke klas wordt verwacht is bekend bij de leerlingen. Op woensdag 4 september starten de lessen volgens hun lesrooster.

Leerjaar 2

Op maandag 2 september a.s. om 13.00 uur verwachten wij alle 2de klas leerlingen op school. Na de jaaropening gaan alle 2de klas leerlingen met hun mentor mee naar een lokaal. Tevens zullen dan de roosters uitgedeeld worden. De lessen beginnen op dinsdag 3 september volgens hun rooster.

Leerjaar 3

Op maandag 2 september a.s. om 13.30 uur verwachten wij alle 3de klas leerlingen op school. Na de jaaropening gaan alle 3de klas leerlingen met hun mentor mee naar een lokaal. Tevens zullen dan de roosters uitgedeeld worden. De lessen beginnen op dinsdag 3 september volgens hun rooster.

Leerjaar 4

Op maandag 2 september a.s. om 14.00 uur verwachten wij alle 4de klas leerlingen op school. Na de jaaropening gaan alle 4de klas leerlingen met hun mentor mee naar een lokaal. Tevens zullen dan de roosters uitgedeeld worden. De lessen beginnen op dinsdag 3 september volgens hun rooster.

De leerlingen van Calvijn ontvangen hun lesboeken tijdens de eerste les van het desbetreffende vak.