Haal het beste uit jezelf naar boven op Calvijn!

Calvijn is een school waar je jezelf kunt zijn. En een school waar goed en modern wordt lesgegeven. Tijdens de lessen werk je op Calvijn met een eigen laptop.

Over Calvijn

Over Calvijn

Dit schooljaar hebben we vier ambassadeurs die onze school vertegenwoordigen.
Heb je een vraag over onze school? Stel je vraag aan onze ambassadeurs.
Mail je vraag naar: info@calvijn.csdehoven.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Onze ambassadeurs zijn: Jasper, Eva, Talitha en Jannes en zitten alle vier in leerjaar 2. Hieronder stellen ze zich voor.

Jasper: Ik ben zelf vrij positief over deze school, hij is klein en ook best modern. We werken veel met laptops. Omdat de school niet zo groot is, krijg je ook genoeg aandacht van docenten en medeleerlingen. De overgang van de basisschool naar de Calvijn vond ik dan ook helemaal niet zo groot. Ik was vrij snel gewend, dat duurde maar een weekje.

Talitha: Ik ben een goede ambassadeur omdat ik mensen wel durf aan te spreken en ook ik ben enthousiast over onze school. De leerlingen en docenten zijn leuk, de school is niet zo groot, dus je leert iedereen snel kennen. Ik wist al vrij snel dat ik naar deze school wilde, mijn nichten hebben hier ook gezeten en daar hoorde ik goede verhalen van.

Jannes: Ook ik ben niet zo bang om een praatje te maken en ik spreek mensen snel aan. Omdat ik de school zelf ook goed vind, is het niet moeilijk om andere mensen enthousiast te maken. Ik wist al vrij snel dat ik naar deze school toe wilde gaan, Ik hoorde enthousiaste verhalen van mijn broers en de school is niet zo groot en lekker dichtbij.

Eva: De school is klein en daardoor overzichtelijk, dat is heel prettig, zeker in het begin als je net van de basisschool komt. Iedereen is erg aardig, ik voelde me gelijk thuis. De overgang van de basisschool was daardoor niet zo lastig, ik had het veel erger verwacht!